Skip to content

Prvo, drugo i treće mjesto za naše vozače brdskih trka na trci u Crnoj Gori

U nastavku Prvenstva Hrvatske u brdskim trkama naši vozači su ostvarili još bolji rezultat nego na prethodnoj trci u Makarskoj 1.nagrada Biokova. U konkurenciji preko 90 vozača od kojih se oko 50 takmiči u Prvenstvu Hrvatske, na trci Kotor – Trojica 2022 u Crnoj Gori održanoj proteklog vikenda naši vozači Fahrudin Dolić, Bego Šakanović i Nihad Seferagić zauzeli su prvo, drugo i treće mjesto u svojim klasama. Bego Šakanović (AK Saint Christopher) je zauzeo drugo mjesto u klasi 4a, dok je u istoj klasi Fahrudin Dolić (AK Župa dubrovačka) zauzeo treće mjesto. Nihad Seferagić (AK Župa dubrovačka) je u grupi 2 i klasi 2b suvereno zauzeo prvo mjesto, dok je u ukupnom poretku kategorije 1 zauzeo odlično peto mjesto.

Fahrudin Dolić i Nihad Seferagić su imali veoma burnu trku sa nekoliko kvarova na vozilima i dva manja izlijetanja, zbog kojeg je Fahrudin Dolić zadnjih par stotina metara vozio oštećenog automobila, ali je srećom uspio proći kroz cilj. Nihad je imao probleme koji nisu utjecali na njegovu vožnju na trke u nedjelju. Bego Šakanović nije imao problema sa svojom Hondom i uspješno je bez poteškoća odradio ovu trku.

Nihad Seferagić i Fahrudin Dolić su sa AK Župa dubrovačka osvojili prvo mjesto u poretku klubova, isto kao i na prvoj trci ove sezone,  pa se trenutno nalaze na prvom mjestu u poretku klubova u Prvenstvu Hrvatske. Slijedeća trka se vozi u Skradinu (Hrvatska) 04/05. juna.

LINK: https://cazin.ba/prvo-drugo-i-trece-mjesto-za-nase-vozace-brdskih-trka-na-trci-u-crnoj-gori/?fbclid=IwAR2Vx_J9Kj4fScAfHlpHkI7Iyje4ppTk_en59DlkfRv4mLZsD6pY1aNIZJQ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)