Skip to content

Jednostavno najbolji – Mirko Pendo, Matija Jurišić, Laszlo Szasz, Maro Franić, Saša Radola i Nihad Seferagić!

Dobro došli na najveću svečanost Hrvatskog auto i karting saveza, Noć prvaka. Ovo je noć u kojoj ćemo proglasiti najbolje u hrvatskom auto i karting sportu u protekloj godini, najbolje od najboljih, prvake! – tim riječima je krenula festa hrvatskog automobilizma, noć koja je po uzoru… Read More »Jednostavno najbolji – Mirko Pendo, Matija Jurišić, Laszlo Szasz, Maro Franić, Saša Radola i Nihad Seferagić!

Pelješac Racing, Ragusa Racing, Dubrovnik Racing, Župa dubrovačka i Konavle napustili Jastrebarsko trofeja punih ruku!

Okupili su se u hotelu Princess u Jastrebarskom, donijeli pobjedničko postolje, te dodjelom priznanja, kad se podvukla crta pod svaku disciplinu, zaključili 2022. godinu. Kako je velika automobilistička obitelj Hrvatske, svečanost je potrajala. Tri ‘utrke‘ su se vozile u dvorani hotela. Svaka je trajala po sat vremena s… Read More »Pelješac Racing, Ragusa Racing, Dubrovnik Racing, Župa dubrovačka i Konavle napustili Jastrebarsko trofeja punih ruku!

Vozač i tvorac ovog vrhunskog automobila Nihad Seferagić na testiranju za sezonu 2022.

Ekipa portala 20-minuta.ba bila je prisutna na testiranju trkaćeg automobila Seferagić Racing Teama koja predstavlja jednu od završnih testnih vožnji pred početak automobilističke sezone na brdskim trkama u 2022. godini. Seferagić Racing Team se od prošle sezone takmiči u prvenstvu Hrvatske i nastupa za AK Župa dubrovačka.… Read More »Vozač i tvorac ovog vrhunskog automobila Nihad Seferagić na testiranju za sezonu 2022.